miercuri, 3 iunie 2009

HidroizolatiI perfecte si ecologice



Noi vă oferim soluţii, nu doar produse.
Subsol sau terasa inundate, apa infiltrata in pereti sunt imagini obisnuite in prezent, atat pentru constructiile vechi cat si pentru cele noi. Ca de altfel si numarul mare de companii care activeaza in domeniul hidroizolatiilor. Asta ar insemna ca tu, ca si client, nu ar trebui sa ai probleme in gasirea unei firme si a persoanelor potrivite pentru rezolvarea unor astfel de probleme.
Şi totuşi cum alegi?


Despre noi:


Atunci cand vorbim despre nevoile tale in ceea ce priveste hidroizolatia este greu de spus daca compania careia te-ai adresat este cea care va veni in intampinarea acestor nevoi. Exista anumite calitati si caracteristici pe care ar trebui sa le cauti:
- Reputatia
- Calitatea serviciului prestat si a materialelor folosite
- Expertiza necesara pentru analiza situatiei si alegerea celei mai bune solutii
tehnico-financiare.
- Garantarea lucrarii efectuate
- Executarea lucrarii de catre angajatii companiei si nu de catre
subcontractori
- Solutii financiare atractive cu cel mai bun raport calitate/pret
- Flexibilitate in relatia cu clientul
- Fezabilitate
- Utilizarea materialelor ecologice.

Toate aceste calitati le vei regasi in compania noastra...te lasam sa te convingi navingind pe acest site si intrind in contact cu noi. Bine ai venit in lumea hidroizolatiilor ecologice de calitate!



PRODUSE :


1. RADMYX


Radmyx™ reprezinta un sistem complet, eficient si performant folosit pentru protejarea structurilor din beton de actiunea apei. Impermeabilizarea cu acest produs este garantata 10 ani, insa testele au aratat ca nu mai sunt necesare operatiuni suplimentare de protectie a suprafetelor pe toata durata de viata mecanica a betonului. Mai mult, pentru constructori utilizarea Radmyx-ului ca aditiv in betonul proaspat preparat inseamna executarea a 2 operatiuni (turnarea propriu-zisa si hidroizolarea in TOATA MASA BETONULUI) intr-una singura ceea ce inseamna o importanta economie de resurse financiare si timp. De aceea mai este denumit Radmyx™ – „o data pentru totdeauna”. Bariera continua de cristale insolubile care se formeaza blocheaza trecerea apei dar permite, in acelasi timp, trecerea aerului si a vaporilor de apa, astfel incat structura de beton poate “respira”.
Radmyx™ este la fel de eficient impotriva presiunii pozitive sau negative a apei si poate fi utilizat ca un aditiv sau aplicat pe suprafata ca o pasta/mortar pe partea sa interna sau externa. Utilizat ca aditiv in betonul proaspat preparat Radmyx™ ramane latent in masa de beton iar in momentul aparitiei unor fisuri cu infiltratie de apa acesta se reactiveaza inchizand fisurile nou aparute stopand astfel infiltratia de apa.
Produsul este folosit in cazul structurilor care nu sunt supuse la amplitudini termice mari:


- Fundatiilor turnate din beton;
- Puturilor de lift;
- Radierelor din beton cu miez plin, armate;
- Canalelor;
- Tunelelor;
- Rezervoarelor;
- Barajelor.


2. RADCON FORMULA #7®




Radcon Formula #7® este solutia care asigura impermeabilizarea suprafetelor pe termen lung si ridica duritatea betonului. Avand in vedere timpul redus de aplicare, neprotejarea si neimobilizarea suprafetelor dupa aplicare, un alt rezultat al folosirii acestui produs sunt economiile de resurse financiare si de timp. De asemenea, garantia acordata in cazul aplicarii Radcon Formula #7® este de 15 ani.
Solutia patrunde in beton si reactioneaza cu calciul liber si apa, formand un gel complex de silicat de calciu in crapaturi, pori si capilaritati. Acest gel formeaza o bariera, pe o adancime de 2 cm sub suprafata betonului, impotriva patrunderii apei si a altor substante poluante, cum ar fi ionii de clor. Radcon Formula #7® ramane reactiv in masa de beton pe toata durata de viata mecanica a acestuia iar atunci cand este in contact cu apa asigura “autovindecarea” pentru viitoarele mici crapaturi evolutive.
Produsul este folosit atat pentru aplicatii tipice cat si pentru aplicatii deosebite.
Aplicatii tipice:

- Puturilor de lift;
- Parcari auto;
- Platforme auto si de poduri;
- Peroane si cheiuri portuare (dane);
- Piste de aeroport;
- Structuri de retentie a apei.
- Autostrazi. Aplicatii deosebite:
- Suprafete placate (cu exceptia celor din teracota sau portelanate);
- Suprafete protejate impotriva averselor (tigle, olane etc.);
- Fatade;
- Elemente si panouri prefabricate.


3. RADGUARD



Radguard este cel mai modern produs folosit pentru protectia materialelor de constructii expuse factorilor de mediu. Caracteristicile sale deosebite determina o reducere semnificativa a coroziunii si a riscului de exfoliere datorita ciclurilor de inghet/dezghet. In acelasi timp ajuta structura tratata sa respire.
Datorita compozitiei sale este folosit de specialistii din intreaga lume pentru a proteja cladirile, podurile, cheiurile (dane portuare), si constituie un substrat excelent pentru aplicarea de vopsele care contin silicati minerali.
Produsul este folosit in cazul:

- Betoanelor, tencuielilor si mortarelor;
- Pietrei (naturale sau artificiale);
- Blocurilor de piatra, caramidei si pavelelor din beton sau piatra;
- Teracotelor (cahle, mici placute ceramice); si
- Ca substrat pentru vopsele pe baza de silicati minerali.


4. RADFLOOR™




Radfloor™ consolideaza si intareste planseele de beton, parcarile auto si alte zone cu trafic intens. Lichidul bazat pe silicat de sodiu penetreaza si reactioneaza cu calciul existent pentru a forma compusi duri in porii din beton, compusii fiind inerti din punct de vedere chimic.
Radfloor™ este des utilizat impreuna cu Radcon Formula #7 in proiectele de construire a parcarilor unde impermeablizarea cu Radcon este necesara pentru suprafetele de deasupra iar Radfloor™ este utilizat pentru etansarea suprafetelor de dedesubt.
Produsul este folosit in cazul:


- Parcarilor auto;
- Planseelor din beton (turnate pe loc sau prefabricate);
- Spatiilor de stocare si depozitare;
- Soselelor;
- Pistelor de incercare;
- Platformelor betonate etc.


5. MASTERSTOP



Masterstop este banda flexibila utilizata pentru oprirea infiltratiilor prin rosturile si spatiile ce se creeaza la turnarea betonului nou peste cel vechi, avand avantajul ca se aplica direct pe betonul vechi prin fixare mecanica (cuie de beton). Produsul este creat special pentru a inlocui benzile clasice (tole) din PVC sau metal. Masterstop rezista la o presiune de 2-5 bari (20-50 m coloana de apa). Dubla sa actiune il face superior oricaror altor materiale de etansare pentru rosturi de constructie si orice deschidere a rostului datorata unei forte externe nu mai este posibila.
Produsul se aplica:

- La rosturi de lucru orizontale si verticale dintre betoane vechi si noi;
- Pe suprafete plane sau neregulate (fiind flexibil, se poate mula pe orice neregularitate a suprafetei).
- Pentru etansarea rosturilor si spatiilor ce se creeaza la turnarea betonului, in special la imbinarea dintre elementele orizontale si cele verticale: imbinarea dintre peretii verticali si pardoselile subsolurilor, bazinelor, piscinelor, statiilor de decantare / epurare.
- Pentru etansarea rosturilor dintre placi.
- Pentru etansarea spatiilor ce apar la trecerea tevilor si conductelor prin beton (se monteaza in jurul tevii/conductei).

6. KLENZTONE


Klenztone este gama de produse folosita cu succes in intreaga lume de peste 50 de ani pentru curatarea materialelor de constructii expuse actiunilor factorilor de mediu. Klenztone a fost produs urmare a obtinerii unui brevet de inventie in SUA. Acesti agenti de curatare refac rapid si cu usurinta lustrul si frumusetea pentru toate tipurile de piatra afectate de trecerea timpului si/sau de factorii de mediu. Si toate acestea fara sa corodeze suprafata tratata, spre deosebire de folosirea acizilor si a sablarii in urma carora ar fi afectata negativ, fiind expusa si deteriorata.
Klenztone functioneaza prin patrunderea prin pori si eliberarea murdariei ce se depune in timp. In acest fel, dupa clatirea cu apa, reziduurile se spala, lasand suprafata zidariei originale curata, tare si intacta, indiferent de cat timp piatra a acumulat murdarie.
Functie de suprafata pe care se aplica, Klenztone se utilizeaza astfel:

- pentru piatra, calcare, betoane si agregate expuse - Klenztone nr. 1;
- pentru granit nepolisat, marmura, stucaturi, beton colorat in masa, caramida refractara, teracota portelanata (glazurata) - Klenztone nr. 2;
- pentru pardoseli de terazzo, marmura si travertin - Klenztone nr. 3;
- pentru caramida, piatra polisata, pardoseli din granit, teracota, placi ceramice neglazurate (neportelanate), email, gresie - Klenztone nr. 4;
- pentru uz gospodaresc (aplicarea find facuta de proprietar) - Klenztone nr. 5 si anume: pentru betoane, pietre, marmura (polisata sau nepolisata), granit (polisat sau nepolisat), agregate expuse, calcare, stucaturi, teracota, terrazzo, caramida, mozaic, placi ceramice, gresie.


7. STAVON – fibre de polipropilena



Structurile monofilament din polipropilena 100%, asigura durabilitate si au rol de armare pentru structura de beton pe durata procesului de intarire pentru evitarea formarii de crapaturi. Fibrele Stavon sunt cele mai potrivite in cadrul acestui proces deoarece caracteristica lor de buna dispersare si marimea lor potrivita asigura o prezenta mai buna in beton ceea ce duce la stabilizarea procesului de intarire a betonului si impiedicarea aparitiei de crapaturi si a riscului de segregare a betonului.
Fibrele Stavon se folosesc pentru:

- Pardoseli din beton;
- Sape;
- Orice element din beton;
- Orice trotuar sau drum;
- Chituri, tencuieli.


8. EXPRESS POLY SYSTEM




Sistemul este caracterizat prin trei trasaturi unice, ce il fac sa reziste la presiunea hidrostatica negativa ca nici un alt produs din lume, si anume: memoria flexibilitatii, tehnologia de penetrare flexibila si flexibilitatea permanenta.

Sistemul EXPRESS POLY inseamna de fapt utilizarea impreuna a doua produse pentru a asigura o hidroizolare perfecta atat pe suprafete interioare cat si exterioare:

1. Permanent Flexibility (Flexibilitate permanenta) - strat protector anticoroziv si de hidroizolare, aplicat sub forma lichida atat pe interior cat si pe exterior. Avantajul acestui produs este ca nu se va umfla, crapa, dezlipi, rupe datorita traficului de vehicule, expunerii la temperaturi ambientale extreme de pana la 120ºC, sau datorita presiunii hidrostatice negative.
Permanent Flexibility se utilizeaza pentru:



- Hidroizolarea suprafetelor subterane
- Eliminarea problemei prezentei radonului
- Hidroizolare / reparare piscine
- Acoperisuri
- Pardoseli
- Parcari
- Protectie anticoroziva a metalelor
- Aplicari pentru domeniul naval.



2. Liquid Rubber Base (Baza din Cauciuc Lichid) - membrana protectoare de hidroizolare care poate fi utilizata atat pe interior cat si pe exterior. Avantajul acestui produs este ca nu se va umfla, crapa, dezlipi, rupe datorita expunerii la extreme ale temperaturii ambientale respectiv ridicate sau coborate. In acelasi timp, va rezista la presiune hidrostatica extrema.
Liquid Rubber Base se utilizeaza pentru:



- Repararea si umplerea crapaturilor
- Membrana de acoperisuri cu durata nelimitata de viata
- Rosturi de dilatare
- Protectie si reparare rezervoare
- Pardoseli
- Parcari
- Lipirea placilor
- Hidroizolare
- Strat de protectie
- Strat suplimentar de protectie
- Eliminarea problemei prezentei radonului
- Piscine
- Aplicari pentru domeniul naval
- Pereti marini
Ambele produse se aplica pe suprafete bine pregatite din beton, lemn, aluminiu, otel si anumite suprafete din plastic ca si majoritatea celorlalte materiale standard de constructii.


9. IMPERMAX



Produs lichid de hidroizolatii care, dupa polimerizare formeaza o membrana elastomerica de natura poliuretanica, ce rezista la radiatii UV si este capabila sa faca fata la miscari si deformari severe ale substratului. Aplicat foarte usor pe suprafete diferite, Impermax asigura o membrana continua ce rezista expunerii exterioare si are o aderenta excelenta la substrat.
Impermax este un produs 100% hidroizolant care permite insa difuzia vaporilor prin el. Adera excelent la majoritatea tipurilor de suprafete si permite traficul pietonal direct pe produs, fara a mai fi nevoie de o protectie speciala. Avand in vedere ca este rezistent la apa, agenti chimici si variatii mari de temperatura, un alt rezultat al folosirii acestui produs sunt economiile de resurse financiare si de timp.
Impermax se aplica la:




























- Balcoane, terase.
- Bai (dusuri), bucatarii si locuri cu acces dificil.
- Pardoseli cu trafic pietonal.
- Scari, stadioane, tribune.
- Canale si rezervoare de apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu